11 oct. 2011

Leacuri babesti pentru rinichi

Carcinom tranziţional pseudopapilar al vezicii; George Motorca, Farmacia Verde, Oradea, cartier Nufărul 2, Str. Traian Goga nr. 17, tel. 0259/225252, 467704, tratament cu ceaiuri circa 7 luni. Sau pulbere de cătină, ½ - 1 linguriţă înainte de masă pe stomacul gol, măreşte apetitul şi sistemul imunitar.(vezi, medicamente.) Carcinom vezical; tratament naturist tibetan, prin administrarea în primele 2 – 3 luni a ceaiului antilipemic, Holican şi Cordiceps, pentru a stopa creşterea tumorală primară, precum şi diseminarea pe cale limfatica sau hematogenă.
Cistita, infecţii urinare; tinctură muguri plop negru (vezi cap), 60 pic. cu 1 linguriţă de miere se iau de 4 - 5 ori/zi timp de 2 zile Suc proaspặt de mặrar, 4 linguri de 3 – 4 ori/zi, în cure de 2 sặptặmâni, stimulent pentru activitatea rinichilor, combate calculoza, infecţiile renale. Nu are reacţii adverse, se poate administra pe perioade lungi.
Colibaciloza; tinctură de ienupăr 3 picături de 3 ori pe zi înainte de masă.
Caşete cu albastru de metil 1/ seară.
Căldură - sticle cu apă caldă pe burtă.
Alimentaţie; fără sare, zahăr, vegetariană 80%, ceai coada şoricelului.
Iaurt un tampon în vagin seara la culcare sau se unge mucoasa cu ulei de cătină Cură cu bere, timp de 3 săptămâni, 1 sticlă de ½ litru seara. E. Coli trăieşte în intestinul gros. Fără el nu s-ar putea face bolul fecal. Din cauze multiple se dezvoltă haotic şi trece în aparatul urinar producând cistite. Trebuie păstrat un mediu alcalin, în ceaiul de frunze de mesteacăn se pune 1 vârf de cuţit de bicarbonat - 5 linguri de plantă la 1 litru de apă, se bea într-o zi. Se poate lua Uricol sau Urinex, dezinfectante intestinale. Se evită produsele lactate, în afară de brânza de vaci, caş şi urdă. Se evită dulciurile, trecând pe miere, peşte, carne de pui şi vită. Se consumă fructe, legume sucuri, se poate mânca1 ou pe săptămână. Se unge abdomenul cu bitter suedez sau cu cremă de cătină, seara înainte de culcare.
Tinctură de propolis 30% de 3 ori/zi câte 30 pic., înainte de masă pe un cubuleţ de pâine. Cistocel; slăbirea musculaturii vezicii urinare, tinctură de propolis, de 2 ori/zi dimineaţa şi seara, înainte de masă câte 40 pic., în ceai, apă călduţă sau lapte, cura durează 6 - 8 săptămâni. Se poate lua în continuare, câte 30 pic, deoarece vindecă multe boli. Colică renală; se pune la macerat o ceapă mare curăţată şi tăiată bucăţi, într-o cantitate de alcool de 90 egală cu greutatea cepei.. Se acoperă vasul şi se pune într-un loc călduros, timp de 1 săptămână, agitându-l în fiecare zi. Se strecoară, se pune în sticle închise la culoare, la răcoare şi întuneric.
Pentru eliminarea calculilor se iau 2 linguriţe de tinctură 1 înainte de masa de prânz şi cealaltă la culcare, până la eliminarea calculilor. Disfuncţii ale glandelor cortico – suprarenale; se bea ¼ de pahar de suc de ţelină, înaintea meselor principale timp de 3 săptămâni cu una de pauză. Infecţii; dacă după tratamentul cu antibiotice urocultura este sterilă, se ia în fiecare seară
Timp de un an 1 tb. de Nitrofurantoin.
- o cură de ulei de ienupăr
Incontinenţă urinară; urmare a unei slăbiri a musculaturii sfincterului uretral se poate încerca medicamentul DRIPTANE. Băi la şezut cu coada calului, coada şoricelului, traista ciobanului, 100 g. din acest amestec, se pun la macerat peste noapte, a 2 zi se clocotesc şi se combină cu apa de baie.
Frecţionarea zonei vezicale urinare, cu tinctură din traista ciobanului. La 2 ore se ia 1 lingură cu ceai de mătase de porumb. Se beau zilnic 4 căni de ceai din coada calului, coada şoricelului, sunătoare şi creţişoară, amestecate. Gimnastică invizibilă, ce constă în strângerea voluntară a muşchilor sfincterului anal, ritmic, până la obosirea zonei, 1 dată/zi.
Urinatul în reprize, se dă drumul la jet, apoi se opreşte voluntar şi se ţine cât se poate. Următoarele urinări se fac la fel. Aceste contracţii se fac timp de 3 luni. Sunt interzise tutunul, cafeaua, alcoolulInsuficienţă
renală; amestec de plante drăgaică, splinuţă de pădure şi urzică moartă galbenă, în părţi egale, se beau 4 ceşti/zi cu înghiţituri mici. Efectul se vede după 14 zile Tinctură de brânca ursului (vezi frigiditate), diluată în ½ pahar cu apă, de 3 - 4 ori/.zi. Cura se face de 40 zile şi are ca efect stimularea circulaţiei sanguine, a imunităţii locale şi restabilire a funcţiei rinichiului. Se recomandă ceai din frunze şi flori de sunătoare, nu există o doză fixă, se foloseşte în loc de ceai sau apă. Un pahar de ceai înainte de culcare îl protejează pe copil sau adult de incontinenţa urinară nocturnă în timpul somnului.
Foarte indicate sunt seminţele de mărar, o linguriţă într-un pahar cu apă fierbinte, se lasă la infuzat 2 – 3 ore, apoi se bea un pahar pe zi. Această infuzie poate vindeca temporar incontinenţa.
Insuficienţă renală; se bea ¼ de pahar cu suc de ţelină înaintea meselor principale, tratamentul are o durată de 3 săptămâni cu una de pauză. Nisip la rinichi; 4 linguri rase de fulgi de ovăz, se fierb la foc mic în 1 litru de apă 20 min.. Acest decoct se consumă pe parcursul unei zile timp de 14 zile. Coada calului, 2 – 3 căni/zi decoct. Sau un ceai preparat din coada calului, ienupăr şi flori de soc, combinate în proporţii egale, din care se beau 2 – 3 căni/zi/
Piatră la rinichi ; un litru de apă cu 250g rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată , se fierbe până scade la o cană, se strecoară şi se împarte în 3 ceşcuţe, se bea pe stomacul gol una dimineaţa, la prânz si seara. In ziua respectivă nu se mănâncă nimic. A doua zi piatra se transformă în nisip. Tratamentul durează o zi.
Ceai din scaiul măgăresc, 1 linguriţă la 250 ml. apă. Tinctură de tămâie (vezi laringita), dimineaţa, la orele 8 şi la ora 11, se ia câte o linguriţă diluată într-un pahar de apă plată. Tratamentul durează 2 – 3 săptămâni şi se repetă de câte ori este necesar. Se procura numai de la farmaciile şi magazinele naturiste. Atacă dinţii dizolvându-i, nu se şine mult timp în gură.
Infuzie din pe3tale de trandafir, timp de 10 zile/lunặ, cặte 2 cặni/zi, dimineaţa şi seara pe stomacul gol. Substanţele din petale împiedicặ formarea sặrurilor minerale în rinichi şi formarea de pietre..
Răceală la rinichi; (vezi anexita şi metro. şi epilepsia). Retenţie urinară; se mănâncă seara o pară cu coajă cu tot, sau se bea o infuzie din cojile de la 2 pere în 250 ml. apă, se lasă ¼ oră, se consumă înainte de culcare. Coada calului, se administrează zilnic 3 pahare de macerat rece, o cură durează minimum 14 zile, cu efect diuretic şi stimulent al funcţiei renale

2 comentarii:

  1. Cu siguranta acest tratament da cele mai bune rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Evident ca traim niste zile nu prea glorioase , sa nu mai spunem ca ex: acele Tari care se cred Super-Civilizate ca America care I se mai spune si ''Noul Babillon'' or saminta raului de unde pleaca pe toata Planeta , unde acel Diavol care are multe aspect si forme dintre cele mai odioase pentru speta Umana de azi ca in ex: din multe altele vom spune 'AMERICAN-PHARMA'' care este una dintre cele mai periculoase surse de rau Mondial dupa care vine MONSANTO,normal aceste ''Leacuri Babesti'' sunt excellente surse de vindecare impotriva acestora care sub rce forma cauta sa distruga Speta Umana , trebuie sa fim Uniti si sa luptam cu inversunare impotriva acestora si cu ajutorul lui DUMNEZEU ii vom invinge pe toti acesti DIAVOLI din ''NOUL BABILLON''

    RăspundețiȘtergere