11 oct. 2011

Leacuri babesti pentru ficat

Ciroza; se consumă zarzavaturi, legume, fructe, suc, cât mai multe lămâi, salate, apă plată. Tratament cu mărul lupului - Nicolae Pop din Cluj, aloe vera (întărirea imunităţii, dezintoxicare, diminuarea efectelor nocive ale citostaticelor si radioterapiei). Pentru ascită, salată de bănuţi pentru a elimina apa. Ceai de gălbenele, anghinare, turiţă mare, urzică vie, îndulcit cu miere şi suc de cătina (vit.C, antioxidant).
Cura cu struguri (vezi obezitatea). Pulbere de isop un vârf de cuţit, sau macerat ¼ pahar ( 1 linguriţă de plantă într-un pahar cu apă se lasă de seara până dimineaţa) cu¼ de oră înainte de masă, inhibă reflexul vomitiv, redă apetitulşi induce o stare de bună dispoziţie, fiind un ajutor în bolile grave.5 Suc de cătină, proaspăt ½ pahar/zi, sau sirop de cătină, 1 lingură de 3 ori/zi, înainte de mese. Colangita sclerozantặ; afecţiune cronicặ inflamatoare şi fibroasặ a cdặilor biliare intrahepatice şi extrahepatice. Se trateazặ alopat, iar în stadiu avansat duce la transplant hepatic. Tratament naturist cu Aloe Vera.
Colecist leneş; cu o lingură de lemn se amestecă, 2 ceşcuţe pentru cafea cu ulei de măsline, 2 ceşcuţe cu miere, 2 ceşcuţe de suc de lămâie şi coaja dată prin maşina de tocat, se evită folosirea vaselor de metal. Se amestecă, se poate folosi imediat, câte o lingură cu ½ oră înainte
de mesele principale, restul se păstrează la frigider. Tratamentul se poate repeta până la folosirea cantităţii de ulei de 600 ml. Ficat gras (steatozặ);ceai de anghinare, 2 - 3 ceşcuţe/zi, ceaiul de rostopască decongestionează ficatul, se beau 2 - 3 păhărele /zi - în cantităţi mari este toxic. (Cabinet naturist str. Rabat nr. 9 , tel. 2302059 Buc.). Eliminarea produselor de origine animală, pâinea albă se înlocuieşte cu integrală, renunţat la cafea, alcool, ţigări, se poate mânca mămăligă.
Hepatitặ cu virus C, varice esofagiene;Dr. CIUHRII medicamentele HEPATITO-LIZ şi VARICO-LIZ. Regim alimentar, se renunţă la orice fel de grăsimi, Ceai de rostopască 3 ori/zi, 10 zile şi ceai de năprasnic 10 zile înainte de masă cu 30 min.. Multă odihnă. Fulgii de orz, drenor hepatic şi ajută la regenerarea celulelor hepatice, preparaţi cu miere şi fructe, ca afinele, cătina, merele, gutuile. Pulbere de rădăcină de măcriş, iarbă de anghinare, seminţe de armurariu şi sunătoare în părţi egale, 1 linguriţă pulbere, pe stomacul gol, de 4 ori/zi, timp de 3 luni. Din acest amestec nu trebuie să lipsească pulberea de măcriş. În urma tratamentului, revine pofta de mâncare, pielea revine încet la culoarea ei normală, după 4 luni analizele de sânge tind să revină la normal.
Pặtrunjelul se recomandặ bolnavilor de hepatitặ cu virus A, B, C, sặ facặ timp de 4 sặptặmâni o curặ de suc proaspặt, câte 15 linguri/zi, luate pe stomacul gol, înainte de masặ.
Leac pentru hepatită şi colecist; amestec de plante uscate, siminoc, mentă, seminţe de coriandru, în proporţie de 2:2:1. O lingură de amestec cu 400 ml. apă clocotită, se infuzează 30 min., se bea 100 ml. de 3 ori/zi, cu 30 min. înainte de masă.
Nisip la colecist; (vezi nisip la rinichi) Reglarea activităţii biliare; 1 linguriţă de rădăcină uscată de păpădie cu 200 ml. apă clocotită, se infuzează ½ oră, se bea 50 ml., de 3 - 4 ori/zi. Cura cu struguri (vezi obezitatea) recomandată pentru dispepsie şi prevenirea litiazei Cura cu lavandă pulbere (se macină cu râşniţa electrică, se pune într-un borcan de sticlă închis la culoare şi bine închis, se păstrează la răcoare şi la întuneric), 1 linguriţă pe stomacul gol de 4 ori/zi. Măreşte secreţia de bilă şi la eliminarea ei calmând durerile abdominale.

3 comentarii:

 1. modele de tricotat M-ar interesa niste suplimente naturiste pentru ficat aveti?

  RăspundețiȘtergere
 2. incercati pe acest link http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=d1ae163c1&unique=3dde07a4c&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.plafar.net

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi ne scias, ĉu vi interesus mian kazon. Jen la D-ro Itua Kontakto Informo, drituaherbalcenter @ gmail.com Aŭ movebla +2348149277967 Li ankaŭ parolas pri Whatsapp.
  Mi estis traktita pri la genotipo de Ipatito C, komencante la 14-an de januaro 2017 Mi estis traktita kun D-ro Itua Herba Medicino, kiun li preparis kaj sendis al mi Vian EMS-Kuraciston kaj mi ricevis ĝin @ Ohio Post Office. Mi trinkas en du semajnoj, kiam li instruis mi kaj mi estis kuracita. Ĝuste dum du semajnoj: Ne ĝojas. Jen mi feliĉas, kaj mia koro plenigas ĝojon.
  Mi portas altan riskon de Lymphoma-recidivo pro konstanta ekspozicio al la hepatito C-viruso.
  Por ke mi havu la maksimuman ŝancon de kuracilo de mia Non-Hodgkins Lymphoma, la Hepatito C devas esti traktata ĝustatempe aŭ mia vivo endanĝerigas. D-ro Itua denove faris mian vivon signifa. Kaj al mia amiko Nicky, kiu direktis min al Dr itua herba centro, mi ĉiam proklamis al vi mian karan amikon. Doktoro Itua Certigis min, ke li ankaŭ povas kuraci la sekvan malhelpon, VIH, COPD, DIABETES, HERPES VIRUSO, HEPATITO,

  RăspundețiȘtergere