3 apr. 2012

Leacuri pentru bolile de ficat: leacuri contra căderii părului şi leacuri pentru abcese dentare

Leacuri pentru ficat

Pentru mai multe informatii vizitati si situl Leacuri Babesti

· 1 kg de sunătoare uscată şi mărunţită se fierbe în 5 litri de apă, până ce lichidul se reduce la jumătate. Se strecoară, se lasă să se răcească puţin, apoi se adaugă 1 kg de miere de albine polifloră. Se pune conţinutul în sticle şi se păstrează la frigider. În fiecare dimineaţă, cu o jumătate de oră înainte de masă, se iau 100 ml din acest sirop. Rezultatele acestor leacuri sunt foarte bune. Cu această reţetă, s-a vindecat icter negru.
     
· 50 g pelin, 50 g troscot, 50 g pătlagină, 50 g anghinare, 50 g sunătoare. Plantele se fierb în 5 litri de apă, până rămâne un litru. Se adaugă 1 kg miere de albine polifloră peste ceaiul strecurat şi se mai fierbe până rămâne încă o dată 1 litru. Se ia câte un păhăruţ mic, de ţuică, de trei ori pe zi, înainte de masă. Tot timpul tratamentului se bea ceai de sunătoare în loc de apă. Se recomanda ca dupa folosirea acestor leacuri sa se face pauză o lună.

Leacuri contra căderii părului

Se taie rostopască mărunt, se umple o sticlă de 1 l pe trei sferturi, se toarnă deasupra oţet de mere şi se lasă la macerat timp de trei săptămâni. Se filtrează şi se fricţionează capul la fiecare două zile.

Leacuri pentru abcese dentare

Până mergeţi la dentist, puteţi domoli durerea aplicând pe gingie cataplasme groase cu argilă rece. Se lasă 2 ore, apoi se schimbă. Argila se înmoaie cu apă sau ceai până se face o pastă moale, care se pune între două bucăţi de tifon, apoi se aplică pe gingie.

Leacuri cu ardei iuţi contra durerilor sciatice

Cu zeci de ani în urmă eram tânăr şi fericit, dar mereu mi se dezlănţuia o durere în şolduri, când într-o parte, când în alta, care ţineau zile întregi, de nici nu puteam să respir. Mama, care cunoştea multe plante de leac, a încercat să mă vindece, dar nici una nu s-a potrivit cu boala mea. Din fericire, am găsit într-o carte de leacuri din batrini o reţetă cu care m-am vindecat: într-o sticlă de lapte cu gura largă se pun 18 ardei iuţi (roşii) mărunţiţi, peste care se toarnă 100 ml ţuică curată de fructe de 40 de grade. Se lasă la macerat 10 zile, lângă o sursă potrivită de căldură. Se strecoară şi se trage în sticluţe mici, de culoare închisă. Se aplică pe un tampon de vată, cu care se unge partea dureroasă (de obicei, seara, la culcare). Preparatul acţionează rapid asupra sciaticii şi boala nu recidivează. Dacă apar iritaţii pe piele, se recomandă ungerea în prealabil cu alifie de gălbenele.

2 comentarii:

 1. Sunt mult mai bune decat medicamentele de pe piata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi ne scias, ĉu vi interesus mian kazon. Jen la D-ro Itua Kontakto Informo, drituaherbalcenter @ gmail.com Aŭ movebla +2348149277967 Li ankaŭ parolas pri Whatsapp.
  Mi estis traktita pri la genotipo de Ipatito C, komencante la 14-an de januaro 2017 Mi estis traktita kun D-ro Itua Herba Medicino, kiun li preparis kaj sendis al mi Vian EMS-Kuraciston kaj mi ricevis ĝin @ Ohio Post Office. Mi trinkas en du semajnoj, kiam li instruis mi kaj mi estis kuracita. Ĝuste dum du semajnoj: Ne ĝojas. Jen mi feliĉas, kaj mia koro plenigas ĝojon.
  Mi portas altan riskon de Lymphoma-recidivo pro konstanta ekspozicio al la hepatito C-viruso.
  Por ke mi havu la maksimuman ŝancon de kuracilo de mia Non-Hodgkins Lymphoma, la Hepatito C devas esti traktata ĝustatempe aŭ mia vivo endanĝerigas. D-ro Itua denove faris mian vivon signifa. Kaj al mia amiko Nicky, kiu direktis min al Dr itua herba centro, mi ĉiam proklamis al vi mian karan amikon. Doktoro Itua Certigis min, ke li ankaŭ povas kuraci la sekvan malhelpon, VIH, COPD, DIABETES, HERPES VIRUSO, HEPATITO,

  RăspundețiȘtergere