12 oct. 2011

Leacuri babesti pentru boli diverse

slim&fit.ro

Leacuri babesti pentru pojar

Se fierb 200 g. morcov într-un litru de4 apă, se pasează, seadaugă miere după gust şi se bea de 3 ori/zi din acest terci.

Leacuri babesti pentru priapism

Este provocat de o drenare insuficientă a sângelui din corpii cavernoşi, având cauze medicamentoase, psihologice sau afecţiuni renale. Dimineaţa se iau 2 - 3 linguriţe de miere amestecate cu 2 fiole de lăptişor de matcă liofilizată, sau 6 capsule de lăptişor de matcă, toată ziua se bea 1 litru de apă în care se pun 15 linguriţe oţet de mere şi
îndulcit cu miere., local se unge cu alifie de gălbenele amestecată cu 8 -10 capsule de lăptişor de marcă. Acestea stopează fibrozarea corpilor cavernoşi, care devin elastici, făcând posibilă drenarea.

Leacuri babesti pentru răceală

Remediu babesc, amestec din flori uscate de tei, zmeur, în cantităţi egale , peste 1 lingură de amestec se toarnă 200 ml. apă clocotită, se infuzează 15 min., se bea fierbinte, câte 100 ml. de 3 – 4 ori/zi.

Leacuri babesti pentru rau de mare

Se bea un ou bătut cu puţină apă, sau cu 2 - 3 linguriţe de coniac.

Leacuri babesti pentru scleroză multiplă

Regim adecvat, ceaiuri, băi de plante cu coada calului, coada şoricelului,cimbru şi masaje.

Leacuri babesti pentru scleroza în plăci

Frunze zdrobite de brânca ursului se aplică pe coloană timp de 3 - 4 ore/zi. Tratamentul se face în timpul verii când planta este verde, în timpul iernii se face masaj cu ulei din brânca ursului (10 linguri pulbere de plantă uscată ),se pun în ½ litru de ulei din floarea soarelui, se lasă la macerat timp de 3 săptămâni. Filtratul se păstrează în sticluţe închise la culoare.
Se poate stopa din evoluţie prin apifitoterapie, cu venin de albine,precedat şi însoţit de o cură pe bază de plante. Tratamentul cu venin se face sub supraveghere medicală şi cu scheme terapeutice individualizate.

Leacuri babesti pentru sida

Pentru creşterea imunităţii se ia un supliment de alimentaţie de la firma Calivita Internaţional. Produsul este un sirop dintr-o plantă Marinde citrifolia, din Asia, cunoscută mai ales în India şi China. Substanţa activă este Xeronina. Tratamentul este de 6 luni. Cu rezultate spectaculoase.

Trandafirul

Studiile recente au pus în evidenţặ faptul cặ 8 dintre substanţele conţinute de petalele de trandafir acţioneazặ ca un inhibitor asupra virusului HIV care produce SIDA, blocând reproducerea lui. Se ia de 4 ori/zi cặte o linguriţặ de tincturặ .

Leacuri babesti pentru spasmofilie

1 cană de grâu se pune la fiert cu 4 căni de apă, se lasă până rămâne o cană de zeamă, care se consumă numai pe stomacul gol joia dimineaţa. Boabele fierte se pot consuma amestecate cu mere sau nuci. Este un tratament de durată.
30 ouă de găină se introduc într-un vas de 5Kg., se pune zeama de la 6Kg. lămâi . După o săptămână se scot pieliţele de la ouă şi conţinutul se freacă bine, apoi se adaugă 2Kg. miere de luna mai. Cura se face primăvara şi toamna, se consumă 75g de 3ori/zi înainte de masă cu 10 -
15 min.

Leacuri babesti pentru tulburări psihice, hormonale, hiperexcitabilitate sexuală

Regim vegetarian şi consumul a 200 g. seminţe de dovleac, neprelucrate termic, cu rol de calmant psihic, reduce excitabilitatea şi redobândeşte calmul şi liniştea.
Administrarea regulată a cătinii, măreşte în timp nivelul de serotonină din creier, inducând o stare de curaj, calm, foarte util celor care au depresii, sau stări de tensiune. Creşterea serotoninei micşorează numărul recidivelor bolilor psihice, al sinuciderilor. Se fac cure îndelungate de 6 luni, cu pulbere de cătină ; 1 linguriţă de 3 ori/zi.

Leacuri babesti pentru tumori canceroase

Dietă vegetariană, pulbere de muguri plop negru, 1 linguriţă rasă, de 4 ori/zi pe stomacul gol, timp de 3 luni. Pulbere de rădăcină de măcriş 1 linguriţă de 4 ori/zi. Conţine anumite substanţe imuno-stimulatoare , care mobilizează organismul să elimine formaţiunile tumorale (tratament şi pentru tumori benigne).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu